A Review Of حجامت کبد چرب
A Review Of حجامت کبد چرب
Blog Article
بسیاری از افراد مبتلا به گرید ۱ کبد چرب از وجود مشکل کبدی خود غافل هستند زیرا علائم کبد چرب در زنان و مردان اغلب مبهم و غیرمرتبط هستند.
چنانچه پزشک شما باتوجه به علایمی که برای او توضیح میدهید، به بیماری کبد چرب مشکوک شود، سوالاتی در خصوص مصرف الکل، سابقهی کبد چرب در خانواده، سوابق دارویی گذشته و حال و همچنین تغییرات وضعیت بدنی از شما خواهد پرسید.
فکر کنم برای کبد چرب بهترین رژیم نخوردن روغن ها باشه ونخوردن نمک ونخوردن شکر وچربی وگوشت قرمز که اینها ویران کننده بدن هستند خوردن اب لیمو ترش ویه قاشق چای خوری زرچوبه تا چهل روز ناشتا معجزه میکنه
این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافتهای زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچالهگی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته میشود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق میافتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.
مهمترین علت مرگ و میر کبد چرب ناشی از عوارض قلبی عروقی است. در مجموع، سالانه ۳۲۰۰۰ مرگ زودرس ناشی از بیماریهای گوارش و کبد در حجامت کبد چرب کشور ثبت میشود که ۵۰۰۰ مورد آن مربوط به سیروز کبدی است.
کبد چرب در نتیجه برخی بیماریها مانند دیابت یا فشار خون بالا نیز میتواند به وجود آید و حتی ممکن است فرد مبتلا تا زمانی که به مرحله حاد نرسد، هیچ نشانهای از آسیب کبدی را تجربه نکند.
بیماری کبد چرب: علایم، راه پیشگیری، دلایل ابتلا و درمان آن
احساس خستگی، کاهش وزن و اشتها، بیحالی و ضعف، حالت تهوع و استفراغ، مشکلات تمرکز، درد قسمت راست شکم، تغییر رنگ گردن یا زیر بغل، زردی پوست و قرنیهی چشم از جمله علایمی هستند که در کبد چرب خود را نشان میدهند.
دو شکل اصلی بیماری کبد چرب، انواع الکلی و غیر الکلی هستند:
پیش از این در بخش پزشکی و سلامت مجله و در مطلب علائم کبد چرب چیست؟ — هر آنچه باید بدانید مفصلتر درباره علائم انواع کبد چرب توضیح داده شده است، برای مطالعه + اینجا کلیک کنید.
یکی از گروههایی که بیشتر در معرض ابتلا به کبد چرب هستند، افراد مبتلا به سندروم متابولیک است. شرایط این بیماری به گونهای که زمینههای لازم برای بروز کبد چرب را مهیا میکند.
هر روز، ۲ تا ۳ حبه سیر تازه بخورید و در پخت غذا نیز از آن استفاده کنید حتی میتوانید بعد از مشورت با پزشک، از مکملهای سیر نیز استفاده کنید.
این غذاهای مغذی همچنین حاوی آنزیمهای طبیعی و مواد تقویت کننده سیستم ایمنی هستند که میتوانند کبد شما را بیشتر تقویت کنند.
سونوگرافی شکم که اغلب اولین آزمایش در هنگام مشکوک شدن به بیماری کبدی است.